update_from_Tokai();

Sitter i min systers lägenhet som jag bott i under valrörelsen. Om exakt en vecka börjar flytten för mig :) Men det blir inte ifrån Skellefteå. Blev ju invald i kommunfullmäktige, och skulle vara lite elakt att dissa det mot alla de som röstade på mig. I alla fall, grymt taggad på att flytta. Flyttar till ett litet hus på älvsbacka, helt ensam dessutom :) Kan inte bli annat än legendary.
Vilka fler är kvar i Skellefteå?
Fortsättningsvis, klassphest 28:e december blir af, eller hur? :O

Vad dåliga vi är!

Bloggen verkar gå lite trögt för tillfället.. Ska egentligen inte klaga eftersom jag själv knappt har bidragit med något. Kul att höra vad några har för sig iaf! Tänkte bara säga att jag lever livet här i Irland och hoppas att alla andra trivs med det de gör=)

/Emelie

Uppsalaborna!

Hejhej alla fd klasskompisar! :) Hoppas ni alla har det bra, vart ni än är :)

Jag tänkte bara berätta att jag, Gunnar och Erik har det fint här nere i Uppsala. Tänkte visa lite bilder på vår lägenhet om någon är intresserad, men eftersom jag är lite lat och redan har lagt upp bilderna på min blogg, så länkar jag istället inläggen på min blogg! HAHA :D

Länk 1

Länk 2

Titta och njut, som jag brukar säga :D


Kan väl tillägga att Gunnar och Erk pluggar på apotekarprogrammet medan jag går Socionomprogrammet. Och bara så ni vet så äger socionom fett jämfört med apotekare! MOHAHA :D

Skulle vara roligt att se hur alla ni andra har det, vart ni bor (även om ni bor hemma! Ingen skam i det, jävligt prisvärt och god mat :D), vad ni gör osv :)

Over and out!

Kramkram

RSS 2.0