tja

tänkte bjuda på en gammal bild från pre nv-tiden.
Notera den grovifierade killen i mitten.
Det är en man vi alla känner igen.
Och avundar.
//relativt tokig jäkel som tar 300kg+ i bänkpress.
Som uppvärmning, såklart.

Valborgsfeeeeest!


Vi börjar hos Erik kring sju-tiden för att sedan bege oss vidare mot Läkarvägen 2D till en lokal som Zobeir hyrt. Hittar ni inte till ställerna kan ju ju alltid slå en pling till någon, ni har ju nummret troligtvis.. TJING.

Faceroll

lujhmnuuyjhnuikuijyhuikooujhnytgbujhmn

http://existenz.se/out.php?id=21768

Fred ut mina kära.

/Christian


Sandra skriver

Vad gör ni om jag styr en fest i morgon?


Veckans Huvudrätt



Klyftpotatis och lövbiff.

Steg 1:
Ta några stora potatisar och skala dem. Lägg ner de i ett vattenbad.
När alla är skalade, skär du potatisarna i fina symetriska klyftor.

Steg 2:
Lägg alla klyftor på en ungsplåt. Snör på lirapsolja och flytande margarin, en magisk blandning.
Strö flingsalt över den magiska blandningen.

Steg 3:
Före steg 1 sätter du på ungen på 200 grader.

Steg 4:
Sätt in plåten i ungnen ca 20-30 minuter.

Steg 5:
Börja steka lövbiffen och krydda den med valfri flavör. t.ex. en kuse.

AKA ?




Liten idé.

Fort Nocks, 0910 77 82 00, Bokningar via telefon eller deras Hemsida.

Turnering: 4 lag, 5 pers i varje lag, (beroende på hur många av er i klassen som vill.)
Tex: Lag 1 och Lag 2 möts i Laserdome,
medan Lag 3 och Lag 4 brottas över herraväldet i tjockisringen.
Ett lag går segrande ur LaserDome, låt oss säga Lag 1.
Lag 1 och Lag 2 kommer nu att byta med Lag 3 och Lag 4
som då istället för Sumo kommer köra Laserdome,
Låt oss säga att Lag 3 vinner över Lag 4,
Lag 1 och Lag 3 är då I final och spelar då en gång till,
om den slutgiltiga äran över att helt enkelt vara bäst. ^^
medan Lag 2 och Lag 4, tjaa, kan tillexempel spela biljard eller något arcadspel eller airhockey,
priser finns på hemsidan.

[LaserDome] (Fördelaktigt med rena svarta kläder,) (Här kommer du gå långt Linda, :D )

Mån-Tors {fredag-söndag} Varje spel är 20 min, men ungefär 30 min behövs för information och utrustning.
Ett spel 60kr {80kr}
Andra spelet {60kr} och följande spel inom samma dag 50kr {50kr}

[PhatSuit Sumobrottning]

200kr, 30 min. Gäller alltså för hela gruppen, 200/10 = 20 kr
(Det står på hemsidan max 6 pers åt gången
men då jag snackade med honom räknade han in tio pers per gång,
man får väl köra 3min var, eller nått.)

[Priset för varje person blir:]

60+20+50 = 110kr
(För dem som går ut som segrare ur Laserdome.)
60+20= 80kr (För dem som går ut som förlorare ur Laserdome,)

Vilket jag inte tycker är fy skam, för kanske 2 timmars skojj med klassen, :D

[Aktivitetstid:]

90 minuter,
men att man kanske även väljer att fika på fortnocks
eller äter tillsammans på Olearys eller Frasses, :D



Bah en liten idé, Finns det nått intresse?



wOOp wOOp

Ja bjuder på dagens wtf, lovar att de slår existenz ^^
Kiwle gila
Man e väl lite sötsöt ^^





I haz makeupz and I bring all teh boyz tu ze yard ^^

Behöver ja skriva nåt?


Här har vi flikan som sminka mig, å tog kort ^^  ( http://beckaas.se )

De finns även fler bilder om ni vill se, bara att skriva till mig på [email protected]   . Over and out!
///Tani aka Steffieboooiii

Vi kan nog övervinna allt!



Never more... never more!

Hajk

Lycka till med Biologin imorgon, ni som har det.
Bild på Jonas då han är awesome.
//Dardan

Studiecirkel!!!!!!!!

Panikplugg inför biologiprovet. Ni vet var.
Alla är välkommna! ^^


En tribute till min Carrie

http://www.youtube.com/watch?v=iLcDzwv0gSY

Jag kommer alltid vara din support genom tuffa tider. NOT



=)

bättre sent än aldrig...

Nu kommer lite bilder från festen! Mycket fina ;P





















//



Orkar vi styra boda borg snart ?

Hehe, jag har tänk på hur många ord som klingar konstigt och roligt när man säger dom. Testa säga skurk, ugglefitteskinn, flensostmaskinist, stringblöja, oomkullrunkeligt, Mikael Persbrandt eller fjärilskotlett! HAHAHHA



Var är Simon?

Syftet är inte att ni ska tycka synd om mig och allt sånt, aight?

Just i denna stund sitter jag i min lägenhet och tänkte att visst vore det schysst ifall jag skrev lite om hur jag har det så att dem som undrar kan slå ihjäl sina frågetecken med lite information.
Jag mår inte så bra, jag mår inte alls bra, fast samtidigt inte så dåligt, det är väldigt luddigt och aningen svårt att faktiskt beskriva, men jag ska ge det mitt bästa försök, men kanske att jag kommer svamla lite men förhoppningvis blir ett trevligt inlägg som förhoppningsvis fyller sitt syfte.

Om du bara vill veta var fan jag är och vad jag gör där så hoppa över
ett stycke! Två Stycken!



Jag saknar er alla, <3
(Med ett visst undantag men kommer inte att slösa energi på det eftersom individen inte är värd det.)



Just a shortie of me, my life, and why. (Kinda,)

Jag tror att jag varit depprimerad i nästan hela mitt liv, på olika nivåer dock. Mycket med min jobbiga uppväxt, en utan far och jag har fortfarande inte återfått kontakten med honom, och han har uppfört sig så dåligt så jag vill nog egentligen inte ha något med honom att göra, men alla vill väl ha en pappa? Och sedan har vi ju min mor, som rätt nyligen fått diagnosen ADHD och då har hon ju kämpat med psykiska besvär under sin uppväxt med, typ letat mat i sopor innan hon adopterades till Sverige tillsammans med sin syster, till Norra Renbergsvattnet till Mina nu döda morföräldrar, (riktigt fin historia om deras död), men hur som helst.

Min mamma och pappa skildes då jag var två år gammal, vilket ju typ var bra att det skedde så tidigt, för många tar det hårt  ifall föräldrarna skills senare, och de var verkligen inte bra tillsammans, min mamma fick då vårdnaden om mig och min syster hamnade hos min far, (Säkert någon som hört om min syster), (kanske inget dåligt, men hon brukar synas och höras, typ), hur som helst.

Jag minns inte så mycket av mina unga år, bara att jag var väldigt elak mot mina syskon och mot andra barn, och att jag var rätt fet och att vi flyttade runt rätt mycket och att mamma bytte kille rätt mycket och att jag som aldrig hade en bra vän. Jag har gått 1-4 Yttre ursviken, 5-6ht Örjans, 6vt Tuböle, 7-9 Sörböle. Och tjaa jag var mobbad på Örjans, tills jag fick nog och slog ner en kille på syslöjden, då fick jag status och blev kompis med ledaren i gruppen typ, men jag hann inte vara omtyckt eller iaf respekterad så länge, för vi flyttade rätt snabbt, tuböle var väl rätt okej, minns inget dåligt men minns som inget bra heller, Sörböle minns jag att jag hade väl en sådär klass, men kände mig inte direkt trygg, hade väl ett litet kompisgäng bland de "töntigare" killarna, och tjaa jag vet inte, fick gå till kuratorn några gånger, minns dock inte varför, men jag minns att jag bråkade rätt mycket, iaf några gånger, och endel väldigt våldsamt, jag minns att jag slog en kille blodig, typ att jag kunde brinna av och se rött och sedan komma tillbaka och inse vad jag gjort, utan att känna någon som helst ånger, ett riktigt monster, jag hatade mig själv för det så nu har jag byggt upp massa spärrar och är normalt en väldigt snäll kille och skulle inte kunna skada någon, (nog för att jag önskar att jag gjort det, riktigt jävla satans hårt mitt mellan ögonen, en viss individ som inte skall nämnas vid namn, men hursomhelst,)

Jag tänker väldigt mycket, jag funderar och jag är väldigt känslosam, kanske att jag även överanalyserar ibland, jag bryr mig väldigt mycket om andra, men kanske att jag inte alltid lyckas visa det, för jag har inte allt för bra förmåga att hålla uppe flera saker samtidigt och kan lätt sjunka in i något och fokusera fullt på det, men har ibland skitsvårt med sånt som är tråkigt och lätt för det som är roligt, om jag mår bra dvs.
Jag har aldrig haft någon direkt studieteknik, jag har som aldrig behövt lära mig, föränn nu, jag har väl varit smart eller lättlärd eller hur man nu vill se det.

Jag tror säkert många av er känner igen er då jag säger att man har oerhört mycket funderingar och tankar då man är i övergångsåldern från barn till ungdom, puberteten och liknande, och oftast vänder man sig kanske till vänner för svar, men om man inte har någon vän så vänder man sig nog till sina föräldrar men eftersom min mamma i stortsett har varit psykiskt sjuk under min uppväxt och jag haft väldigt dålig kontakt med min far så har det inte gått, och ni vet säkert att man är trottsig under tonåren och liksom man testar ju som sina föräldrar som liksom ska ge en principer och behandla en med respekt och liksom allt det där, min mamma börja gråta vid konfrontation och sprang och gömde sig i sitt sovrum, -.- så det var väldigt frustrerande att försöka lära sig något av någon man känner att man passerat, så jag blev väl typ understimulerad och olycklig, Jag spelade väldigt mycket Xbox, det vanliga första, för där stimulerades min inlärningsförmåga och jag fick sociala kontakter och jag blev respekterad för mina färdigheter och min personlighet inte min figur eller något sånt. Så man kan säga att jag uppforstrades av människor utan fördommar där det enda som spelar roll är hur bra man är och ens kommunikativa förmåga, liksom personlighet och kommunikations, vilket typ lett till att jag har väl utvecklade verktyg för kommunikation och en väl utvecklad karaktär och personlighet, typ, hah, men fungerar kanske inte riktigt i alla situationer eftersom de ibland är nya för mig, jag tror dessutom att jag har någon form av ADHD eller liknande, bara pga mina egenheter och det jag känner att jag har svårare med, men ingen jag träffat har sagt något eller tror något sånt. Jag känner att jag är väldigt bra på att dölja och maskera mig själv och mina känslor och tankar, alltså liksom skydda mig själv ifrån mig själv, typ lagra all jobbig skit och gå vidare, men efter det liv jag haft har det börjat kännas som om lagret blivit fullt och alla skit har hunnit ikapp mig, vilket lett till den svåraste deprission jag haft någonsin. Jag vet inte riktigt varför jag är så, så depp, jag har skärmat av de egentliga sakerna typ, jag känner bara av det, och det paralyserar mig, jag håller på att spricka och typ bli helt jävla facking galen, men jag håller mig stabil, men det tar all min kraft, det går åt, Men vad kan jag göra? Om jag inte gjort det hade jag brytit ihop och nog vidtagit åtgärder, ett permanent avslut till tillfälliga besvär, Och jag vill inte det, Jag älskar livet, jag älskar mångfalden av underbara människor, hur kärleken kan förgylla allt, jag älskar kramar, närhet, respekt, att tycka om, att bry sig, allt det där är underbart och jag kan inte räkna upp allt för det tar för lång tid. Jag vill kämpa mig upp så att jag kan njuta av allt det fina som jag vet att livet har att erbjuda.

Och det är det jag försöker med just nu, jag kämpar för livet.



Jag är... eller, ja, jag har ju inte varit i skolan på en månad typ och haft problem att ta mig dit under större delen av trean, av olika anledningar, fan att jag skyddar mig själv, det är som om min hjärna har ett extern säkerhetssystem som låser och byter kod och jag måste hitta ett nytt sätt att låsa upp mig och göra mig full mottaglig för känslor och för rehabilitering, typ behandling av saker jag varit med om och skit. Det kan vara en  handling, en situation eller en låt, musik är underbart då man vill manipulera sig själv och ens känslortillstånd. (Har aldrig provat någon drog, förutom (alkohol, antideprissiva och acetylsalicylsyra och ibeprofen) så jag vet inte om tex cannabis gör det bättre, eller nått,) Har då inte hittat något som är lättare och effektivare än medicin, kanske möjligen Sex, men men xD

Fan svamlar lite nu, får nog göra en ny sektion, typ.



Dagar då jag inte kommer till skolan så ligger jag för det mesta naken i min säng, ser på tv, eller ser film via voddler eller lyssnar på musik via spotify eller sover, Jag har ingen som helst motivation att i överhuvudtaget att resa mig upp ur sängen, iaf inte utan en bra anledning. Kanske att jag måste gå på toa och då är jag ju som redan nära duschen så jag kanske ställer mig i dushen med hett vatten i upp till en timme, sedan lägger jag mig igen, och ligger till klockan är typ 5pm (17.00) och då kanske, kanske jag orkar gå och knacka på hos min mor som bor granne, och kollar om de är hemma så att jag får mig något att äta, för jag har inte något mat själv, för jag har inte orkat gå ner till Statshuset och ansöka om pengar, jag tycker väl kanske att jag ine är värd det, eftersom jag ändå inte uppföljer mina plikter att vara i skolan, (Like in russia, Den som inte arbetar, ska inte heller äta) ajja, är de hemma så får jag mig ett mål mat men är de inte där går jag tillbaka tar av mig kläderna och lägger mig i sängen, kanske tar och dricker några glas vatten för att stilla hungern och se till att jag inte torkat ut. Sedan ligger jag till klockan 02am eller tills jag somnar, och sen börjar det om.

Jag skäms, en väldigt stor skam över det, och liksom då är det skitsvårt att svara i telefon tillexempel.
Tillexempel då Sandra den ängeln ringde mig säkert 12 gånger under en vecka, morgon och kväll, underbart, och jag uppskattar det verkligen men jag kunde inte förmå mig att svara, jag stängde in mig totalt, låste dörren och stälde för min bokhylla och byrå och allt. I princip väntade på att tja, tyna bort.

Jag ser ju dock sms, tillexempel det som Katarina skickade Ifrån sin mobil där hon skrev att hon och Astrid skulle komma och titta till mig i torsdags för en vecka sedan, men jag ville inte först, men de pushade så jag gick med på det, lyckades faktiskt städa lite, men hur som helst så kom de då och snackade med mig och jag berättade att det var så sjukt svårt att i överhuvudtaget göra något, typ som om jag saknar förmågan till att initiera handlingar, typ att jag inte har tillräckligt med en signalasubstans eller en receptortyp i hjärnan eller nått som fungerar dåligt, och sedan beskrev jag min situation.

De ansåg att den var ohållbar och ville då ta mig till psyket för en snabb utredning och inskrivning, jag orkade ju inte direkt säga emot men det var ju lite negativt, dels för stämpeln och att jag visste inte vad som väntade, vi skjutsade Katarina till Balder och sedan åkte Astrid med mig till psyket och vi träffade typ en rad människor där, jag var rätt borta typ lågt blodsocker och hade typ ine träffat så mycket människor och så, och var inte van alls att röra mig, träffade nån kvinna, sedan nån till och sedan en läkare som tog mig till Gästhuset, som är en avdelning i anslutning till den slutna psykiatriska vården, väldigt mycket friare, jag får sköta mattider själv och ha mobiltelefon och ta permission som tillexempel gå hem till min datorn så att jag kan skriva ett blogginlägg som detta, Dock så är det rätt tråkigt, typ 1an 2an 4an och 6an, och sällskapsspel och radio, men men, spela kort går ju ibland med,

Är dock lite hemskt att vara där nu, bara typ instabila eller osociala skumma typer där, förut var det iaf sociala trevliga unga kvinnor jag kunde snacka med och känna mig trygg med typ.

Jag har fått ge blodprov och gjort urinscreening, Så jävla hemskt att kissa i en liten kopp då det stod värsta kärringen och kollade på mig igenom en glugg, Hah fyfan, men men.

Sedan har jag snackat lite med en läkare, och en undersköterska och har nu börjat få Anafranildropp intravenöst, direkt in i någon av venerna i armarna, de sticker ny varje morgon, EKG och Blodtryck kollas så att det är normalt och sedan får jag ligga där i fyra timmar medan min kropp tar upp det i blodet, och jag tycker det hjälper, känner mig piggare och alertare och smartare typ, att min hjärna kommer igång, kanske också har att göra med att jag äter bättre och sover bättre med.

Jag har ett eget rum, typ större än min lägenhet, med en skön säng och radio och sedan äter jag frukost lunch och middag då jag själv känner för det, men de tjatar på en vid lämplig tid.

Sedan så inväntar jag att det ska bli måndag, för då ska jag få ingå i en grupp som ska snacka tre gånger under veckan, typ tonåringar, unga iaf, och sedan ska jag få träffa en psykolog och få en samtalskontakt och sånt, i slutet av april, så förhoppningsvis hjälper allt mig till ett bättre liv, Jag ser ljust på framtiden, det kommer lösa sig på ett eller annat sätt, typ. :D

Om ni undrar något så är det bara att smsa eller ringa, Och jag lovar att svara, men helst sms. :D

073 08 38 238





Kärlek till er. <3

//Simon

M3n 0k

Det var ju kul och nyktert teparty vi hade. JAG SÄNKTE GUNNARS BROR SOM KAN TAIKWANDO!!!!!!. men ok

// tha fetser

VIKTIIIIGT!

FEST I MORGON (ONSDAG) HOS THE ONE AND ONLY HEFADEEEEEER :)


Nej, nu måste vi ta tag i det här!

Någon som har en möjlighet att fixa en lokal för klassfest till onsdagkväll? Ska det bli nån fest nu på lovet får vi försöka fixa det snart:)

Tagga!!




RSS 2.0