Veckans Huvudrätt



Klyftpotatis och lövbiff.

Steg 1:
Ta några stora potatisar och skala dem. Lägg ner de i ett vattenbad.
När alla är skalade, skär du potatisarna i fina symetriska klyftor.

Steg 2:
Lägg alla klyftor på en ungsplåt. Snör på lirapsolja och flytande margarin, en magisk blandning.
Strö flingsalt över den magiska blandningen.

Steg 3:
Före steg 1 sätter du på ungen på 200 grader.

Steg 4:
Sätt in plåten i ungnen ca 20-30 minuter.

Steg 5:
Börja steka lövbiffen och krydda den med valfri flavör. t.ex. en kuse.

AKA ?




Kommentarer
Postat av: Hefader

Steg 3...

2010-04-22 @ 18:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0